GroothandelForum B2B Gemeenschap

Give your Virtuemart a Professional Look with premium Virtuemart Templates
  • Land: Nederland
  • Bedrijfstak : Groothandel

Horeca Groothandel Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip als de totaal leverancier voor het midden- en klein horecasegment. Wij leveren meer dan 10.000 producten aan cafetaria, café, eetcafé, hotel-restaurant, recreatie, catering, sport- en bedrijfskantine, bakkerij, slagerij, benzinestation en de institutionele markt. Met ons volledig geconditioneerd wagenpark bedienen wij onze klanten in Noord-Brabant.

Horeca Groothandel Tilburg is veel meer dan alleen uw leverancier en streeft ernaar om tevens uw horeca-adviseur te zijn. Dankzij onze up to date kennis van markten en producten geven wij graag onze visie op het voeren van een succesvolle horeca. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten; service en klantgericht denken is voor ons vanzelfsprekend. U hebt een vast contactpersoon binnen Horeca Groothandel Tilburg, die zo kan inspelen op uw wensen. Dit resulteert ook in bestelgemak, aan de hand van een gepersonaliseerde assortimentslijst kunt u uw bestelling telefonisch, per fax, per email of via onze website doorgeven.

Horeca Groothandel Tilburg B.V. hecht net als u veel waarde aan het milieu en de maatschappij. Om die reden hebben wij actie ondernomen om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Hierbij zoeken wij naar evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Dit uit zich in de aanschaf van vrachtwagens die voldoen aan de EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) norm. Deze norm Van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu stelt niet alleen strenge eisen aan de luchtkwaliteit maar ook aan het geluidsniveau. Daarnaast is bij ons personeel werkzaam via GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg) Breburg, op deze manier re-integreren deze mensen in het arbeidsproces. Ook nemen wij de tijd om bij te dragen aan onderwijs. We werken regelmatig mee aan onderzoeken van studenten of houden inloopmiddagen voor scholieren. Daarbij hebben wij het hele jaar door stagiaires van het ROC of De Rooi Pannen.

Wij maken deel uit van de landelijke STER in- en verkooporganisatie met onder andere het huismerk Subliem. Alle producten onder de huismerken worden uitsluitend geproduceerd door geselecteerde fabrikanten die werken volgens de ISO en HACCP normen. Deze producten voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen. Het complete Subliem assortiment wordt landelijk ondersteund en tegen concurrerende prijzen aangeboden.

Naast ons totaalassortiment aan horecaproducten, bieden wij u ook een ruime keuze aan prachtige geschenken. Onder de naam FritsBRABERSbvkerstpakketten en relatiegeschenken helpen wij u graag uw waardering voor medewerkers en relaties op passende wijze te vertalen naar een geschenk. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende en sfeervolle showroom. FritsBRABERSbv biedt u een geschenk voor elke gelegenheid, in kleine en in grote aantallen en in diverse prijsklassen.

Reacties (0)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

OVER ONS

Op GroothandelForum Bedrijvengids kan u grootandelaars producenten importeurs dropshippers en nog veel meer vinden.

Leveranciers moeten onze uitgebreide evalutie systeem doorgaan!!!

CONECT MET ONS